Cevap: bnm günlüğüm yazdıklarınızı okudum çok teşekkür ederim fikirleriniz için azda olsa rahatladım.. ben 2 yıllık bilg bölümü bitirdim..şimdi işletmeye başladım 4 yıllığa tamamlamak için..sınavlarım başlayacak gittiğim dersanede kpss için..ayrıca birde işe başladım acelemi ettim bilmiyorum bu iki görevim varken ama tek amacım aileme yük olmayım artk kendi paramı kendm kazanayım..ama olmadı iyice koptum dersaneden yorgunluktan hiç bişey anlamaıyrum..yürütemedim yani bunu söylemek çok acı geliyor bana ama böyle malesef bir ay oldu işe başlayalı önümü görebiliyorum işe devam edersem hiç ders çalışamıycam çok uzun düşündüm yarın konuşsam işi bıraksam... benm iş yerim için ya da ileriki hayatımda bu kötü bi durum olur mu bnm için bir ay çalşp çıkmak bu aklıma takılıyo.. inanın o kadar daraldım ki şaşırdım kaldım şu anda bu durum için yardım isteyebileceğim kimse yok..ya da fikrini danışabileceğim..
__________________ Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı... Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,, En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya... |