şimdi gel gelelim bugünü anlatmaya bugün yine sabah kargalar bile daha kahvaltıya oturmadan işe gittim
gün kaçmaz yakalmak lazım uyku sevmez oldum bu ara
yine kulaklıklar kulağımda telkine son gaz devam
işte aksilikler çıkmaz mı yine çıktı(ama benim umrumda mı)hayırrrrrrr
bu arada ben fazla pozitif enerjiyle yüklendim galiba kime çarpsam sıçradı(bir elektrik yüklüyüm sormayın yani)
çok sevdiğim bir arakadaşımı gireceği yanlış bir yoldan dönderdim
bir arkadaşım bana çok istediğim pembiş bir kalem hediye etti (ayy kalem elimde odama bir dönüşüm var dünyaları verdi sanki
)çünkü benim çekim defterimde pembiş çok uyumlu bir ikili oldular
bir hasta sorun çıkardı yine ama anında hallettim(sorunda neymiş kimmiş)
ve telkinlerdeki sesleri artık daha iyi duyabiliyorum
ve süper bir uyku uyudum bir ara uyandım kulaklıklar kulağımda(ama ben sırıtıyorum)nedense
ayy nasıl mutluyum dedim yeniden uyudum ve saç rengimi değiştirmeye karar verdim hiç olmayacak şekilde tutmaz denilen saç boyası tamda hayalimdeki şekliyle tuttu
(bir yakıştı bir yakıştı)sabah işe gider gitmez bu arda sitedeki çekimle ilgili yazıyı hemen yazdırdım uygulamaya başlayacam yarın şu anda özümseme aşmasındayım daha
ve bana ters gelen ne kadar olay kişi varsa hepsine şikayetlerimi birer birer ilettim (eskiden olsa üzülürdüm oturur ağlardım sonrada)
ama bana ters gelen olayları hiç içimde tutmaya niyetim yok bu saatten sonra ve hastlardan aldığım duların haddi hesabı yok bir hasta Allah ne muradın varsa versin dedi bir hasta Allah her zaman yüzünü güldürsün dedi bir hastada inşallah senin gibi güzel bir kız çocuğun olur dedi
hastalarımda bana çekim yapıyor toplu çekim söz konusu ve şu an süper rahatım koltuğuma oturmuşum karşımda ekran(geveze benle birlikte)
keyfim süper yerinde birde birde sanki dahada bir gençleşip güzelleştim(çok yaşlıyım ya daha 24 yaşımdayım)altı üstü zaten 25 ten sonra sabitleyecem yaşı bir 10 yıl 25 olarak gezmeyi düşünüyorum yaşlanmaya hiç niyetim yok:)(ayy yine sevgi pıtırcığıyım benim bu halim nolacak)