selam sevgili günlük cankam yok bu gün onu özledim yaw :(
ne ise 10 haziran 2008 saat 00:05
canım fena sıkıldı bi gn niyeyse hayat bos geliyo hala bana neyi bekliyorum bilmiyorum ama hani kuyunun dibine doru bi şey fırlatırsın o sey done done done boslukda savrulur bi zaman sonra kuynun dibine ulasır yaa aynben öyle işte bende bos bi kuyuyya atıldım ama dibinde huzur ve mutluk var :ğ ama dibine ne zaman ulasıcam ben şaşkın haaa dibini goruyorum dibde hissediyorum kendimi ama bence hala dibine ulasmadım kuyunun halaaa bi boslukda savruluyorum
ama artık üzülmeyecem üzülmeye hakkım yok sebebi ise ailem ve sevenlerim ben üzülürsem onlasrda üzülüyo onları üzmeye hakkım yok giden gitmişdir gittigi yerde bitmişdir
ben onu unuttum biti dedigi anda bitti haa belki o bana tekrar dönmek ister ama bosss hayat boss cok üzülücek belki kosa kosa döncek ama diyecem ona durrrrr dön geriye bakkk sen bana böle böle yaptın hadi şimdi yolun acık olsun bir tek dilegim var oda mutlu oll
ben onu unuttum ama beni üzen sadce hatıralarımız birlikde geçirdigimiz zamanlar kalbi,m yaralı artık bazı seylere kalbimi tamir etmeye calısıyorum yaramı sarmaya calısıyorum zamanla kalbimde alıscak buna ama ne zaman bilmiyorum
sevgi yüreginizden eksik olmasın beni hiç yanlız bırakmayın olurmu dostlarım özelliklede can tanem her tanem cankam sen tamammı daha balık tutcaz senle