aynaya bakın bir sabah erken saatte sekreterim ofisime girip bir evsizin acilen beni görmek istediğini söyledi.ona bir sandviç ve kahve parası verip zamandan kazanmak istedim.ama bir şey beni içeri çağırmaya zorladı. hiç bu kadar pejmürde birini görmemiştim.yüzünde bir haftalık sakal,üzerinde buruşuk giysiler vardıı. görünüşüme sasırdığınız için sizi suçlamıyorum.diye söze başladı.ama sanırım beni yanlış anladınız.buraya dilencilik yapmak için gelmedim.hayatımı kurtarmama yardım etmenizi istemeye geldim. sıkıntılarım 1 yıl önce karımdan ayrılınca başladı.sonra her şey benim alehime gelişmeye başladı.işimi kaybettim simdide sağlığımı kaybediyorum. nehre atlamak üzereyken bir polis memurunun önerisiyle buraya geldim.bana iki seçeneğim olduğunu söyledi.ya siz görecektim yada hapse girecektim.sözümü yerine getirip getirmediğimi görmek için dışarıda bekliyorlar.adamın ses tonu ve konuşma sekli iyi eğitim görmüş biri olduğunu gösteriyordu.biraz konuşunca bir zamanla chicagoda en iyi bilinen restoranlardan birinin sahibi olduğunu öğrendim..sonrada o restoranın bir kaç ay önce satıldığını hatırladım. sekreterime ona kahvaltı getirmesini söyledim.kahvaltı hazırlanırken adamın hayat hikayesini dinledim.bir kez bile durumu yüzünden kendisinden başka birini suçlamadı.bu onun lehine bir durumdu ve ona nasıl yardımcı olabileceğime dair ipucu veriyordu. hikayeni dikkatle dinledim ve çok etkilendimözelliklede durumun yüzünden yüzünden mazeretler bulup sorumluluktan kaçmaman beni etkiledi.ayrıca boşanmanız için suçu eski karınıza atmamanda çok etkileyici.onun için övgüyü hak ediyorsun. bu sözlerden sonra adamın ruh hali düzelmeye başladı.hareket planımı açıklayıp umduğum şekilde anlamasını beklememin zamanı gelmişti. buraya yardımımı istemeye geldin.diye devam ettimama üzülerek söylemeliyimki sana yardım etmek için yapabileceğim hiç bir şey yok. ama diye devam ettim eğer isterse sana yardım edecek birini tanıyorum.şu anda bu binada istersen onunla tanıştırabilirim..sonra onu kolundan tutup ofisin bitişiğindeki özel bölüme geçirdim ve uzun bir perdenin önünde durmasını istedim. perdeyi açınca boy aynasında kendisiyle karşılaştı. parmağımı aynadaki adama doğrultarak sana yardım edecek adam orada dedim.bunu yapabilecek tek kişi sensin ve sen onu daha iyi tanıyıp güvenmeyi öğrenmedikçe içinde bulunduğun şu talihsiz durumdan kurtulmanın bir yolunu bulamazsın. aynaya yaklaşıp sakallı yüzünü ovuşturdu.nedemek istediğinizi anlıyorumve bana şevkat göstermediğiniz için tanrı sizi korusun.. selam verip dışarı çıktı.2 yıl boyunca ne gördüm nede haber aldım.bir gün ofisime girdiğinde o kadar değişmiştiki onu tanıyamadım.önce düzgün bir şekilde giyinmek için fakirlere yardım eden bir kuruluştan kiyafet aldığını söyledi.sonra sahip olduğu restorana benzer yerde iş bulmuş.garson olarak çalışırken arkadaşıyla karşılaşmış hikayeyi öğrenen arkadaşı bir yer satın alması için borç para vermiş. bu gün chicagoda ki en güzel restoranlardan birinin sahibi.maddi açıdan zengin ama zihin gücünü keşfettiği için daha zengin.çünkü bu sayede sınırsız zekanın gücüyle temasa geçip onu kullanabiliyor. gerçek zenginliğe ulaşma sanatından alıntı sevgiyle mutlu kalın Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |