Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 07:30 PM   #4 (permalink)
çok_mutlu:)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum

nerden başlayacaksınız başkalarını üzmemek için evet demeniz sizi ne kadar üzüyor?önce bu soruya cevap verin canınız yanıyor değil mi keşke hayır deseydim diyorsunuz ama bunun için tek yapmanız gereken hayır sözcüğünü benimsemeniz gerçekten istemediğiniz birşeye hayır diyin birşey kaybetmezsiniz insanların saygısınız kazanırsınız aksine çünkü insanlar sizin herşeye evet dediğinizi bildiği için bir süre sonra bunu kullanmaya başlayacaktır kendi yararlarına ama hayır derseniz kendi kazanacaklarınızı düşünün 1.kendinize güveniniz artacak2.istemediğiniz şeylere hayır dediğiniz için artık buna kafa yormayacaksınız3.eskisinden daha huzurlu olacaksınız benim aklıma gelen 3 tane neden var hayır demek için bir yerden başlamak lazım yarın hayır sözcüğünü hayatınıza sokun ilk hayır yanıtınız için kendinizi ödüllendirin :)en sevdiğiniz ne varsa onu hediye edin kendinize ve sitedeki ego telkinlerini dinlemeye başlayın ne gibi değişikler olacak goreceksiniz siz herkesten değerlisniz herkesin hayır deme hakkı varsa bu hayatta sizinde istemediğiniz şeylere kocaman bir hayır deme hakkınız var iyilik melekeleri ve kocaman hayır cavapları sizinle olsun sevgiyle kalın:)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla