Alıntı:
miskimit Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben miskimit,
Tek derdim kilo vermek. Yemek yapmayı da yemeyi de çook seviyorum. Bunları yazarken bile midem kazınıyor:) Tek derdim kilo vermek, yemeklerden uzaklaşmak. Yıllardır denemediğim diyet, hap, macun, mucize iksir kalmadı. Ayrıca yürüyüş, pilates, ağırlık, jimnastik, step... popüler bütün sporlar. Spor yapmakla derdim yok, ama spordan sonra da yediğim için hiçbir faydası olmuyor:( Dolabımda 34 bedenden 44 bedene kadar kıyafet var, vücudum yogaya döndü. Kısa süreli kilo veriyorum ama sonra hemen geri alıyorum. Saatlerdir kilo verme telkini bulup indirmeye çalışıyorum. Ama daha indirebileceğim yeri bile bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz? |
forum ana sayfasında telkinleri nasıl dinlerim adlı bölümden yararlanabilirsiniz
ayrıca şahsi fikrimi size sölemek isterim anlatmış olduklarınızdan bence bir endokrolin uzmanına görünüp T3-T4-TSH kan testi yaptırarak tiroit değerlerinize baktırın
Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba kedicik, geçen gün eve yürürken bir arabanın altında benden saklanan bir kedi gördüm çok dokundu:( keşke koruyabilsem sıcak evime götürebilsem dedim ama yürüyüp geçebildim sadece, pek de minikti artık suçluluk duyguları mp3'üne ve sana sarılabilirim galiba |
bazen isteyipte yapamadığımız onca şey varki belki ilerde gönlünü çalacak pisicikle evine gidersin evde beslemesenizde sokaktada bakabilirsiniz evdeki birkaç parça kalan yemeği bir köşeye bırakın bulur onlar
Alıntı:
makrode Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalarr benimde hayata bakışımı değistirp daha başarılı yapabılecek bi iksire sahipmi bu kedicik |
birkere
ler esrarengiz varlıklardır kim bilir belki bir yardımımız olur