Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 10:52 PM   #7 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: hayat size neler öğretti??

şu an hala içimde varya benden sırlarımı alıp bir başkasına yetiştirmeleri. bunu şimdi yapsa lar hiçbişey umurumda olmaz dı ama o zamanlar ben çocuktum ve hayata bakış açımı oluşturduğum dönemlerdi. her çocuk gibi arkadaş lık denen şeye güvendim, herkesi kendim gibi sandım. ama ben çocuktum ve açıkçası kendi yaptığım genellemelere kurban gittim. bağıra bağıra anlatmak istiyorum başıma gelenleri ama olmuyor. kaç kişiye anlattıysam olmadı. benim hayatımı mahfetti onlar ama hala gülebiliyorlar. ben birine ters cevap verince bin kez pişman olurdum ama onlar bana yaptıklarını hiçbi'şekilde çekmediler. . Adaletin bumu dünyaaaaaa. . belkide bu yüzden hukuk seçtim, belkide. . yaa nolur anlayın beni, sevgi nedir unutturdular bana. yaşarken ölmüş gibi oldum yaa. inanamıyorum kendime. bunları yazarken saçımdan akan ter damlasını hissediyorum. . ben bugüne kadar hep intikam, diye yaşadım. ona bağladım umudumu. ama sizinle birlikte sevmeye başladım tekrar. şimdi o intikam hissini kovmak istiyorum ama gitmiyor. gitmesi için çaba harcıyorum hemde çok ama def olmuyor içimden. defolmuyor benden. insaf yaa nolur git yalvarırım git. artık dayanamıyorum. seninle baş eecek kadar güçlü değilim. . çalışıyorum onu kovmak için. intikam nefret umutsuzluk çekince. . onlarla baş etmeye çalışıyorum ama. . bilmiyorum yaa. . bilmiyorum. .