Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 11:19 PM   #87 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Alıntı:
glshzn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Su versiyonları müziğe göre daha az mı verimli??? Aaaaa..
Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler
Arkadaşlar okuduğunuz mesaj tarihi çok eski...Zaten tüm doğa versiyonları yenilendi ...Ayrıca doğa versiyonları diğer müzik çeşitli versiyonlara göre daha az tercih ediliyor..Çünkü insanlar tercihlerine göre müzikli versiyonları dinlemeyi tercih ediyorlar..Ben doğa versiyonu yanında müzik dinlemeyi tercih ediyorum..Bunun da çözümü var bu şekilde..

Atakan Bey yine de gerekli açıklamayı yapacaktır..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla