Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 11:29 PM   #8 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: hayat size neler öğretti??

Sevgili Spestnaz. geçmişte bazı şeyleri bilmeden ve hayatı öğrenmeden yaptığın şeyler için bugün kendini kahredip kendini mahvetmemelisin. geçmiş geçmişte kalmıştır ama olumsuz olanları sadece. sana ders veren bütün şeyleri hatırla sadece gerisini unut. çünkü bunları hatırlayarak kendini üzmen sana zarar verir yine, başkasına değil. yazdığın yazından sana karşı ne kadar büyük bir saygısızlık yaptıkları anlaşılıyor ama bırak bu onların karaktersizliği ve kişiliksizliği olarak kalsın. ve sana tavsiyem şu ki sır tutmayan bir insana asla güvenme. Ve çok önemli sırlarını (en azından çevreye yayılmış olduğunu duyduğun zaman çok üzüleceğin sırlarını) hiç kimseyle paylaşma.çünkü bilinçli ve sır saklamayı bilen bir insan bile verilen sırrı istemeden ağzından kaçırabilir. Tıpkı benim gibi ağzımdan kaçırdığım sırrı düzeltmek için bir aşk meselesini üstüme aldım fakat lisedeki arkadaşlar beni terminatör olarak gördükleri için (otoriter sert ruhsuz ve sinirli) (ki lisede lakabım buydu)böyle birşeye inanmadılar ve gerçeği anladılar. Ama bu fedakarlığım karşısında ortaya çıkmış bir sır arkadaşım için önemli değildi. bu olay birbirimize olan sevgimizi ve güvenimizi daha da arttırdı. Umarım karşına geçmişteki gibi değil de benim ve arkadaşımla aramızdaki gibi mükemmel bir dostluk ve sevgi bağı olan güvenilir insanlar çıkar. Ve birgün böyle bir arkadaş bulacağına inanıyorum lütfen sende inan=))) Sevgilerimle....