Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
direkt resim linki demesi lazım bildiğim kadarıyla...eceeeem vurdun beni yüreğimdeen..kırk bir kere maaşallah..bu gün bana gelen resminde neye kızmıştında suratını asmıştın :)))))) hep gülün ve dünyaya gülümseyerek bakın olurmu teyzem..o zaman içsel güzelliğiniz fiziksel güzelliğinizle birleşiyor ve ışıklar saçıyorsunuz..öptüm seni kocaman....bigci eskiler sorarlardı..dilmi güzel? dilbermi güzel ? diye.. hemen eklerlerdi arkadan..güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter...sen YAKIŞIKLISIN ama sende bizim site milletinin dışında kalan insanların çok azında olan bir şey var. sen tatlı dillisin yüreğini söze dökebiliyorsun..işte bu bulunmaz nimetin kıymetini bil ve kendini takdir et, ben seni düşündüğümde öyle yapıyorum...sana takdirlerimi, saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum...bak siteye koyduğun iki resimle, yazdığın bir kaç mesajla, bana kendi hakkında neler düşündürdün, sen kendini doğduğun günden beri tanıyorsun neden kendine haksızlık ediyorsun? saygılı sevgiler |
ben çok fotoğraf çekilmeyi sevmem onuda okulda çekilmek zorunda olduğum için çektirmiştim birde fotoğrafı çekene sinir olmuştum söz hayal teyzem bundan sonra hep gülerim