Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 01:41 AM   #93 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam canim cankim ,

cook gec oldu ben anca eve gelebildim ama sana yazmadan da cikmak istemedim

seni öyle kendime benimsemisim ki, senin iyi olma haberlerin gün icerinsdede aklima gelmiyor degil

acaba bugün kendini biraz daha iyi hissediyormu? acaba bugün duygusallastiginda kendini frenleyebildimi? acaba bugün acaba bugün....

ama ben senin basaracagini cok iyi biliyorum, sende o güc, o samimiyet ve o istek var

günlügünü okudugumda o kadar sevindimkii yani degisim var ve bu degisimde seninle olabilmek benim icin büyük bir onur, bu onuru bu güzel

haberi bana yasattigin icin ne kadar mutluyum bilemezsin

ailen icin sevdiklerin icin ve en önemlisi bu kadar aciyi ve kederi hak etmeyen kendin icin artik yavas yavas hayatini yoluna koymalisin

kendi günlügüme bile belki yazamiyacagim o kadar yogunum sabah artik 6:30 dan aksam 7´e kadar full calismam olacak 3 hafta boyunca bide

aile danismanliginida aksama birakacagim dan böyle gecelere kalabilecegim ama merak etme , iyiyim rahatim huzurluyum ve hic bir sikintim yok

bugün tek hatirladigim bir bardak kahve ictigim

seni unuttugumu, seni yalniz biraktigimi sakin ama sakin hic düsünme canim cankim...

her zaman icin elimi elinde yüregimi yüreginde hisset

sevgi ve saygi ile kal

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla