Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 01:47 AM   #40 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

selam sevgili tatli günlügüm ,

beni bugün özledinmi??? seninle ilgilenip birseyler yazamadigim icin??? birazcik kötü haberim var sana bugün bir tek bir bardak kahve ictim

is yogunlugundan

pek iyi birsey degil ama yarin ise gitmeden kendime biraz meyve koyacagim yoksa hic yeme hissiyatim olmiyacak

kendime liste hazirliyacaktim ama bir türlü listeyi hazirlamaya firsatim yok o yüzden elimden ve aklima geldigince saglikli sekilde meyve sebze yiyecegim ki

yoksa bu gidisle hic yemek aklima gelmiyo

telkinleri dinliyorum, isin yogunlugundan olmasina ragmen sadece uyku ve azicik yorgunluk hissediyorum, yoksa stresim ve de sinir sistemi bozuklugu

yasamiyorum sükür Allah´a

artik belki bikacaksin bunu duymaktan ama bu hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima bu sayfayi hazirlayanlarina binlerce kezz tesekkürler

birde benim biricik cankime bana bugün o güzelim haberi verdigi icin

cankim sana, sevgili günlügüm kendime, vucuduma aklima ve telkinlere hayatimdegisi sayfasina ve arkadaslarima tekrar tesekkürler ve iyigeceler diliyorum

saygiyla kalalim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla