Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı
bende söle bişey oluyor bu hangisine giriyor bilmiyorum.. bi olay sonucu bi arkadasıma küsyüroum mesela ama sonra haklı olsamda yaptığımın saçma oldgunu düşünüyorum yani dogru bi karar olsa bile hani birnin bana küs olmasına dayanamıyorum. korkuyorum açıkcası bazende soonucu kötü bi sonuç dogurur dye . ve küstükten sornada adım atan hep ben oluyorum karşımdaki insan genllikle sanki kendi haklıymış tavırnı takndıgı için kendmi suçlu hissediyor olmak istemiyorum bu konularda sürekli adım atan tarafın ben olmasını istemiyorum kendi dogrumu sürdürmek istiyorum :(. ben aldıgım herangi bi kararın üstünde durmak istiyorum baskalrına göre şekillendirmek istemiyorum hani yok küser yok söle olur yok böle olur hep kötü sonuclardan korkuyorum.. yalnız kalmakta korkuyorum açıkcası. çok kötü bi durum sizce bu telkinin faydası olur mu açıkcası bende biraz inatçı olmakk insanların düşüncelerini bukadar önemsememk kendi doğrumdan şaşmamak istiyorum :( anlatabilmişimdir umarım ve bu telkin bana fayda sağlar mı sizce ? |
telkinler elbetteki fayda sağlar. yapmak istediklerinin hepsini yazmışsın. gerisi sana kalmış ataletten çık ve harekete geç artık. ve belirlemiş olduğun yapmak istediğin şeylerde kişisel olarak bir insanın yapması gereken güzel şeyler. yazdıklarının hepsini gerçekleştirmeye çalış. Bu konuda sana başarılar dilerim...super