Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 01:04 AM   #2 (permalink)
derya hanim
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR

Resimleri bir araya toplamamiz illede sartmi?ben beynime yerlestirdim .Hic endiseye kapilmiyorum cok rahatim ,Hayal ettiklerim ,isteklerimin hepsi benim zaten o his hep icimde .Istedigim ev zaten benim ,b .Zenginlik konusuna da gelince yine cok rahatim onuda kendime cektim ,beklemedeyim sadece .Evrene isteklerimi gonderdim o da elinden gelenin en iyisini yapacak .Buna eminim ,hele bu isteklerim olsun , olacak az kaldi hissediyorum digerlerini siralarim .Yanlis anladigim bir yer varsa yardimci olursan sevinirim:) Ozellikle son bir sey : ne yaptiysam beynime soz geciremedim( ben zaten zenginim )zengin degilimki oke durum iyi ama zengin degilim arkadasim .Ben zeten zenginim diyorum 5 dakika sonra icimdeki ses yalan soyleme diyor .
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla