Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 02:46 AM   #427 (permalink)
derya hanim
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla