Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 01:32 PM   #428 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
sebepsizfırtına Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

başta atakan bey ve diğer yönetici arkadaşların çabaalrı ile üyelerimizin katkılarıyla hergün büyüyyor ve güzelleşiyoruz .

Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim
yazınızdaki samimiyet ve duygusallık ve nize olan büyük aşkınızı ben okurken hemen hissettim sanırsam bunu herkes anlayamaz nasıl ben annelik nasıl bir duygu bilmiyorsam hayvan sevgisi özelliklede sevgisi anlatılmaz yaşanır .
niz rahat bir ortamda olması içinizi rahatlatsın lütfen ama onu özlersiniz buna engel olacak bişi yok .
biz ler böyeiz işte sahiplerimizi büyüleriz

tekrar hoşgeldin derya