Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 03:08 PM   #10 (permalink)
darkdays
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bakarsanız sevinirim ..

Alıntı:
çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana görede sosyal fobi ama sosyal fobi geçmeyecek bir rahatsızlık değil bendede bir ara vardı ama sonra baktımki bende herkesle aynı güce ve hatta daha fazlasına sahibim insanların senden farklı olmadığının bilincine var sen birçok insandan kat be kat daha iyi meziyetlere sahipsin örneğin bir defter yaz ve çevrendekile sor bende en beğendiğiniz yön hangisi eminim bir sürü şey çıkacaktır ortaya artılarını farket farkında olmak her zaman artı getirir senin kendinde sevmediğin bazı özellikleri eminim başkaları seviyordur bunları bil yazdıklarından anladığım kadarıyla çok güçlü bir insansın ama konunun başında buraya bu konuyu açmakla belkide saçmaladım yazmışsın herkesin saçmala özğürlüğü olduğu gibi seninde var ama bu konu saçmala değil kesinlikle seninle bir çok aynı sorunu yaşayan ama konuyu açmaya cesaret edemeyen birçok insana belkide ışık olacak sen bu konuyu açmakla bile ne kadar cesaretli ve özgüven sahibi bir insan olduğunu göstermişsin şunu bil sen her zaman herkesten değerlisin ve herşeyin en iyisini fazlasıyla hakediyorsun ayrıca sen insanlardan çekinceğine bırak insanlar senden çekinsin yüzün hep gülsün hep mutlu ve özgüvenli kal iyilik melekleri hep seninle olsun:)sevgiler...
çok çok teşekkür ederim . dediğini uygulicamm . yazdıkalrın çok güzel kalbin çok güzel bana gerçekten çok morel verdi bu yüzden sana çok teşkkür ederim :) seninde yüzün hep gülsün daima mutlu oL inşallah sevgiLer..
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla