Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı
bazen bana da oluyor aslında hafif bir sapma var içe çarpıklık veya ayakların dolaşıyor gibi olması. fakat bu psikolojik olduğundan sana daha fazlaymış gibi görünüyor. yapacağın şu, bacak kuvvetini yani adımlarını attığın kuvveti baldırlarına ver her adım atışında kontrolü baldırlarına vericeksin (tendonlarından yukarı). bunu yaptığında adımlarının dengede olduğunu kontolü sağladığını hissedeceksin. sakın ayaklarına bırakma kontrolü oraya buraya savrulur. bir zamanlar sevdiğim çocuğun önünde yürürken ayaklarımın halini bir ben bir de Allah bilir halbuki çevrem bana asker gibi yürüyorsun emin ve sert adımlarla der. ama bazen oluyor böyle şeyler işte. bu tavsiyemi mutlaka yerine getir! |
tavsiyen için çok teşekkür ederim maviş cadı mutlaka uygulaycam..psikolojk oldgunun farkındayım çünkü ablam beni çok sinir eder bana süreli nasıl yürüyorsun öyle derdi kızdırmak için sorna benim yürüyüşüm bozulmaya basladı aslında yürüyüşümü bi düzetme çabasına girmedim ama kasılıorum ister istemez busefer adımlarımı kontrol edemiyorum ama tavsiyeni kesilikle yerine getiricem çok sağol