Konu: domates:(
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 06:39 PM   #14 (permalink)
yu_rin
Teğmen

yu_rin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28
49 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yu_rin is on a distinguished road
Standart Cevap: domates:(

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili yu rın. Sana diyeceğim tek şey yüz kızarmanı dert etmemen. çünkü yüz kızarması vücudun bazı konularda verdiği doğal bir tepkidir ve herkeste olabilir. Örneğin ben insanlar arasında görüşlerimi paylaşmaktan asla çekinmem herşeyi herkesle konuşabilirim. Fakat konuşurken konuştuğum tanımadığım birisiyse kızarırım. yada bir sunum yapmam gerekiyorsa topluluğa ya da bir gruba herhangi birşey anlatmam gerekiyorsa bunu dört dörtlük ve en mükemmel biçimde yaparım fakat bunu yaparken yüzümün pancar gibi olmasını engelleyemem. dinleyiciler hep demiştir bana vaay be harikaydın performansın süperdi fakat pancar gibi kızardın diye fakat bu söylediklerinin yanında kızarmam benim için etkisiz kalmıştır.hatta kızarmanın yanında bünye terlemeyede yol açar. örneğin benim ellerim o anlar çok terler. senin ellerin terlemiyorsa kızarmanın yanında başka problemlerinde yoksa şanslısın bile. o yüzden fazla kafana takma. sevgilerimle :)))
Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi çıkıcam yazılarınızı okumak istedigimden sayfayı kaybetmiyim diye yazıyorum.görüşmek üzere
İlgin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileği ile..
yu_rin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla