Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 10:55 PM   #28 (permalink)
çok_mutlu:)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

veeee merabalar günlüğüm tekrar 1 günlük aradan sonra senleyimbugün uyandığımda içimde tarif edilemez bir sevinçle uyandım sürekli içimden bugün süper birşey olacak bugün süper birşey olacakve boyle güle oynaya güne başladım klasik servis sohbetleri serviste yapılmaya devam ediyor ama ben elimden gelse serviten inip koşacam o vaziyetteyim ve bu ara ben hayal etmeden garip gorüntüler gozumun onune gelmeye başladı ilerde olmasını istediğim şeyler ama ben gozumde canlandırmıyorum bir anda gozumun onuna goruntü geliyor ve gidiyor(nedenini bilen var mı acaba?)ve beni mutlu eden şeyler bunlar nedir nedendir çozemedim henüz işe gider gitmez siteyi onuma açtım inceledim inceledim bütün sayfaları kitap almak istiyorum kendime ve ne kadar kitap onerisi varsa sitede çıkardım buldum onerilenlere baktım kendime uygun olanlara +puanlar verdim ama bir sorun var benim almak istediğim kitaplar için bir miktar nakit lazım(o bende varmı hayırr)napacaz haydi çozum üret dedim şimdi çık aman dedim ben listeyi yaptım ve napıp edip o kitapları alacam almak zorundayım bu aralar o kadar çok şey kafamdan geçiyorki anlatamam tam bilgiye açmışım herşeyi oğrenmek istiyorumokumak istiyorum ama kafam çok karışık bu ara tam başlıyacam diyorum ya bilmediğim birşey varsa diyorum biraz daha okuyayım diyorum hop başa sarıyorum herşeyi(bu kadar kafa yoğunluğu neden acaba?)mutluluk bana yaklaşıyor biliyorum hemde çok az kaldıama bu karışıklık beni yormuyor değil fikirler aklımda donuyor donuyor yargılar yapıp sonuçlar çıkarıyorum gorduğum herşeyi okuyorum bu ne açlıkmış boyle halada okuduğum şeyler yeterli değil gibi geliyorve donelim gün içine telkinleri dinledim her zamanki gibi ama akşam üstü nedense bir anda enerjim düştü nefes alamadığımı farkettim inananılmaz bir ümitsizlik çoktu içime buna izin veremem dedim kendi kendime çozum üretmeliyim hemen odadadn çıktım yan odaya geçtim nefes alıp verdim uzun uzun sonrada kendi kendime herşey yolunda sakin oluyorsun çok mutluyum herşey çok ama çok iyi gidiyor dedim ve 10 dk boyle tekrarladım gozlerim kapalı şekilde ve 10 dk sonunda kendimdeydim (artık kendime çozum üretebiliyorum)ve odaya doner donmez kağıda yazdım kendimi seviyorum kendimi çok seviyorum bu şekilde 1 sayfa doldurmuşum beni rahatlattı gerçektenhım gel gelelim kitap faslına kitapları almam lazım ama nasıl bir yerden para gelmesi lazım bana ama nerden dedim tek çozum var maaşımın yatması ama maaşın yatacağı ile ilgili hiç birşey yok kime sorsam bu ay geçikeçeckmiş diyor bendir bana para lazım diyorum istediğim kitaplar epeyi çünkü ve dedim tek çarem kaldı odaklan paraya (para goz değilim yanlış anlaşılmasın)içimden diyorum maaş yatsa ve alsam kitapları nasıl mutlu olurum ve kendimi oyle inandırdmımki yarın maaşım yatmış olacak ve ben o kitapları alacam hangi raftan başlayacağıma kadar karar verdimkitap listesi elimde dolanıyorum ve hayal ediyorum veee günün süprzi 1 saat once haber geldi maaşlar yatmış yarın çekecem gerçekten para konusunda ilk çekimi başarıyla tamamlamamın gururu içerisindeyimdarısı diğer dileklerimin başına yarın o kitapların hepsi benim olacakkkkkkkk yupbiii çok isteyince ve inanınca gerçekten oluyorartık o kitaplarıda okuyup soru işaretlerini atmam ve çozumlerimi netleştirmem gerekiyoryoruluyorum ama(zafare giden yolda çekilen çile kutsaldır)olsun değer ya hayallerimi gerçekleştirmeme az kaldı budur ya budur bak seninde hayallerin gerçek oluyor deme zamanım geldi çünkü ciddi manada bir 5 yıldır üzüntülerim sevinçlerime gore ağırlıkta artık mutluluklarımın ağırlıkta olmasını istiyorumve buna çok ama çok az kaldı artık biliyorum

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla