Konu: domates:(
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2009, 10:54 AM   #18 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: domates:(

Alıntı:
yu_rin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor.

İlgin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileği ile..
bende kızarma olayını çok büyütüyorum,korkulu rüyam gibi.aynen anlattıklarınız benim içinde geçerli,kabusum olan durumlar oldu hatırlamak bile istemediğim,bu konularda ne var ki sanki cekinecek onlarda bizim gibi insanlar sonuçta tarzında lafları insan algılamayabiliyo,zaten kabullenebilsek problem kalmayacak.şunuda söylemek isterim ben telkinleri dinlediğimden beri degişim oldu,bunun yanında bi kaç kitap okudum kesinlikle bununda etkisi oldu,daha bilinçlendim, daha mantıklı olumlu düşünmeye çalışıyorum artık.
şunu da söylemek isterim siz yine evlisiniz bu da bi cesaret,ben buna cesaret edemiyorum,dügün dernek farklı bi aile vs,bunları düşünemiyorum,öyle bi durum olsa rezil olabilirim insanlara ailelere karsı bu nasıl güvensiz bi insan demelerine karsı.siz bunu aşabilmişmissiniz bence.
istediginiz gibi bi hayat yaşamanızı dilerim.sevgiler.