merhaba birkaç gündür geç saatlere kadar ders çalıştığım için yorgunluktan rüya bile görmemye başladım derken.. dün gece çok berrak bir rüya gördüm.parça parça anlamlarına baktım canım sııkıldı
![](images/smilies/utananadam.gif)
.rüyamda haluk bilginer ile sevgiliymişiz ama ben çoook sevıyorum (bu kısmına bende çok güldüm) ben yorgunum sanırım kendıme yatacak yer yapmaya çalışıyorum oda bana yardım edıyor ama bi türlü uygun yer yapamıyorum ağaçlık bir bölgedeyim.ya hayvanlar gelıyor yada düz yer yer bulamıyoruz vazgeçip onu gezdirmeye çıkarıyorum. eski tarihi biryer fakat kötü bir namı var o yerın.çeşitli dükkanlara giriyoruz ben bayılıyorum bilincim açık ama bayılıyorum ve en kuvvetli hissettiğim şey ona duydugum sevgı sevgılı olrak(sanatcı olarakta çok severım wave ) sonra tekrar kendıme geldıgımde ılkoluk önlüğümle buluyorum kendımı kostruyorum eteklerımı savusturasavustura bır arkadasım benı eve bırakcakmıs sonra vazgecmıs hakan mıs adı benı sattın hakan dıyorum sonra bı kız arkadasımın elınden tutup gıdıyoruz.arabaya bınıyorum ama çok kötü sürülüyor arabalar bize sürekli korna çalıyorlar.arabada suan nısanlanan arkadasımı seven bı cocuk oldugunu fark edıyorum ve ona arkadsımın nısanlandıgını söyluyorum.ındıgimde alış veriş yaıyprum arkadsım mısır istiyor ben onu vazgeçiriyorum ve kestane aldırmaya çalışıyorum 2çeşit var çiğ ve közde pişrilmişi var ben közde pişrilmiş olanından alıyorum ve adamın tezgahından yıyorum adam bana hazırlarken babama rastlıyorum babam suan ankara dısında .merak edıyorum bızı neden kandırıyorsun madem ankaradasın dıye?kitap almaya geldım cocuklara dıyor bı bakıyorum kıtapcı var .bende kıtap secıyorum hatta nlp ıle ılgılı bır kıtapta vardı 44 ayırdıklarımda.sonra arkadsım damacanayı gösterıyor bunu ne yapcagız dıye buna gülen bir yüz çizeriz daha sevimli olur dıyorum ve damacanının popmpasını yıkıyorum.ne kadar kopouk ve saçma bir rüya dimi 44 ...şimdiden teşekkürler