Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 09:16 AM   #252 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhaba biz dün kuzucuğumla kardeşimin kursunda idik.Bu beceri kursları çok iyi bir çalışma kadınlara meslek edindirmek için çok iyi olmuş .Ben gidecek olsam kilim dokumayı tercih ederdim .Ama yüne alerjim var bakalım EFTile alerjilerimi geçirirsem belki gitmeyi düşünürüm.Bu arada EFTişe yarıyor iğdelere karşı artık eskisi gibi kötü değilim .Ben eskiden çok etkileniyordum kendi benzetmemi yazayım.Sanki elektirik süpürgesinin toz torbası gibi ciğerlerime doluyordu.Onu atıncayakadar öksürüyordum birde boğazım şişiyordu nefes alamıyordum.Şimdi ağaçların altında oturuyorum ama sadeceboğazım tahriş oluyor.Bende dışarı çıkmadan Eftyapmaya karar verdim.

Bizler sevdiklerimizi bazen okadar çok ihmal ediyoruz kionlarla ilişkilerimizi düzelte bilmek için daha çok çalışmamız gerkiyor.Bizde kızımla böyle bir süreçten geçtik hiç bir şekilde ona ulaşamıyordum kendini bana kapatmıştı .Birbirimizi çok seviyorduk ama çooook uzaktı .Ortak noktalarımız aramaya başladım sanki çocuğumu kaybedecekmişim gibi hissetim.İkimizinde en çok sevdiğimiz şey kitap okumaktı bende onun okuduğu kitapları okumaya başladım onu kitap hakkında yorum yapmaya zorladım kitapta anlatılan şeyi bazen çarpıtıp yorum yapmasını sağladım böylece buzdan kalıplarımız kırıldı.Bu siteye girmeden öncede acayip karamsar herşeye ters tarafından bakan çok önenli bir sorunu olmamasına rağmen mutsuzdu şimdi bu siteyle tanıştığından beri kendine daha olumlu bir bakış açısı geliştirdi.Zaman zaman yine olumsuzluk yapsada bakıyorum eskisi gibi değil çekim yasasını çok iyi uyguluyor.Kuzucuğum seni çok seviyorum .Sınavın bittikten sonra senin daha iyi olacağını biiyorum.

Berkant biz kendimizi nasıl görmek istersek öyle yaşarız .Size hadim olmayarak bir öneride bulunayım.Hayatınızdan lütfen olumsu ola bilecek kelimeler cümleleri çıkarın .Mesela ben eskiden hep hayat çok zor bu benim kaderim gibi kendime olumsuz uyarılarda bulunuyordum Gerçekten hayat zor dedikçe hayat zorlaştı boyun eğmeye başladıkça benim kaderim oldu .Ben paraya önemvermem dedikçe para benden kaçtı onun nekadar önemli olduğunu bana gösterdi.Hayatınızdaki olumsuz düşünceleri değimleri bir kağıda yazın arkasınnada olumluları olumsuların yerine olumluları koymakla işe başlayın ben kendimi daha iyi hissediyorum.Hayatımı şikayet ederek değilde daha huzurlu hissederek yaşıyorum.Ben huzurlu olunca çevremide etkilyorum.

Bizler büyürken yasak, günah ,ayıp üçgeninde büyüdük .Bizlere açıklayamadıkları şeyler için kullanmışlardı .Bizlerin hayatlarındaki kalıplar öyle derinlere işlemişki söküp atmak zaman alıyor.kendi sınırlarımızı kendimiz kıracagız.Ben bunun yanısıra saygı ,sevgi ve hoş görüyü koyalım diyorum bizlerin yetiştirdiği nesil bu yüzden farklı olsun.