Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
canım benim hoşgeldin aramıza güzel bebeğinle beraber bir ömür boyu mutlu ol inşallah sorununla ilgili konuşayım birazda aynı problemi bende yaşıyordum insanlarla konuşurken çok kızarıyordum ve ateş fışkırıyodu vücudumdan beyaz tenli olduğum için çok rahatsız edici oluyordu ve sırf kızardığım için yeni tanımadığım insanların olduğu ortamlara girmekten çekiniyordum. Foruma üye olduktan sonra telkinlerin etkisiyle olduğuna inandığım sebepsiz bir güven geldi sanırım bu durum kendiliğinden ortadan kalktı ve hiç endişelenmiyorum kalabalık ortamlara çok rahat girip ayak uydurabiliyorum. senin kızarma problemininde sadece utandığın zaman olmadığını sinirlendiğin toplum önünde konuştuğun ve ilk kez tanıştığın insanlarla konuşurken olduğunu da düşünüyorum. Forum içerisinde yüz kızarması telkini var ücretli telkinler arasında istersen onu alabilirsin. Ama ben yüz kızarma telkinini dinlemeden bunu başardım. Dolayısıyla seninde ego ve suçluluk telkinlerini dinleyerek bu problemini yenebileceğini düşünüyorum. Ego güven ve suçluluk telkinlerini düzenli olarak dinledikten sonra sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Eğer sorununun çözümü için yeterli olmazsa ki ben hala yeterli olacağını düşünüyorum. Alternatif olarak yüz kızarması telkinini temin edebilirsin. Her yeni günün birbirinden güzel mutluluklar getirmesi dileklerimle, Sevgiler. |
Canım çok güzel tarif etmişsin tıpkı yazdıkların gibi..Bende başladım telkinleri dinlemeye,senin adına çok sevindim ne kadar güzel aşabilmişsin bu durumu..
inş.bende dediğin gibi kurtulurum.birde telkinleri nekadar dinledin günde kaçdefa ayrıntılarıda paylaşırsan sevinirim.
Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.aynen senin içinde geçerli olsun.sevgiler..