Konu: domates:(
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2009, 06:35 PM   #20 (permalink)
yu_rin
Teğmen

yu_rin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28
49 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yu_rin is on a distinguished road
Standart Cevap: domates:(

[quote=maviş.cadı;573243]
Alıntı:
yu_rin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor.

Hiç kafana takma. dediğim gibi bunu biraz sen gözünde büyütmüşsün. her insan karşındakine hitap ederken bu bir bireyde olsa bir toplulukta olsa fark etmez. mutlaka heyecanlanır yanlış bir şey yapmaktan korkar başına o an bir kaza geleceğinden korkar. korkuları vardır ve bunları dışa yansıtırda yansıtmayabilirde yansıtırsa kızarır terler hatta bazıla istifra bile eder(şahit oldum)bazılarıda içine atar ve bu stres olarak dönüp vücuda zarar verir. o yüzden sana tavsiyem bunu kafana takmaman. kusursuz insan yoktur!
Evet cnm haklısın galiba ben çok büyüttüm bunu.artık dediğin gibi takmamaya çalışıcam belki ben sorun etmedikçe ortadan kalkar zamanla.nasıl olsa taksamda,takmasamda kızarıyorum eniyisi bu şekilde denemek tşk ediyorum..
yu_rin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla