Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? esin_s cim tatlım benim benim de senin gibi bir kızım var bende zaman zaman sıkıntılar yaşadım... şükürler olsun bunun üstesinden geldik okul ve arkadaşları çok önemli kolay değil ama okulunu değiştirme şansınız varsa denemeye değer.... telkin müziklerini ben çocuklarıma ve de eşime geceleri açıyorum öyle dinletiyorum..mp3 çalar aldım hepimize dışarı ses verenlerden onlar uyuyunca ben harekete geçiyorum... çok çok ama çok faydasını gördük... çocuklarımın kendilerine güvenleri geldi ben bir de ders başarısı, hızlı okuma v.s. kişiye özel tekin yaptırmıştım Atakan Bey e (Atakan beye, Özlem hanım a çok teşekkür ediyorum şükürler olsun onlarla tanıştığım güne) söylemeden geçemedim kızınızla çok vakit geçirmeye özen gösterin lütfen zatan ilgili bir anne olduğunuz belli tebrik ederim... gece yatmadan önce ve sabah kalktığınızda mutlaka kızınızın çok mutlu okulunu severek gidip geldiğini neşeli olduğunu imgeleyin ve sürekli olumlama yapın lütfen..kısacası ne istiyorsanız sonucunu olmuş kabul edin... herşey yolunda olduğunu unutmayın istekler istenince gerçek olur canim benim sen ilk adımı attın zaten... bizlerde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız. yalnız değilsin sevgi ve ışıkla kal......... |