Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2009, 01:14 PM   #20 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası

Alıntı:
ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır yaaa valla beğenmedim bu kampanyayı.
sevilmiyosa dinlenmez olur biter.
sevmediğimiz,hoşlanmadığımız bi şarkıdan da demekki etkilenmedik demektir.başkası dinlesede sonuçta o şarkıdan etkilenmedik beğenmedik.

geneldede zaten beğenmedikleri tarzlardaki şarkılar örnek olarak verilmiş.oysa içinde hiçbi olumsuz içerik yokken.

neysee karar sizin
insan hoşlanmadığı dinlemediği tarz müzikteki olumsuz sözleri daha rahat algılıyor olabilir çünkü müziği de sevmediği için sözler müziğin gölgesinde kalamıyor bu konuda hak veriyorum..

ancak kendi adıma konuşacak olursam ben şebnem ferah ve mor ve ötesinin müziklerini çok beğeniyorum ama bir yandan da sözlerinden rahatsız olmuyor değilim...yani sadece sevilmeyen müziklerdeki sözler insana batıyor..onlar da zaten sevilmediği için dinlenmiyor ve etki etmiyor gibi bir genelleme yapmak pek doğru değil...ben beğendiğim tarz müziklerdeki olumsuz sözlerin de farkına varabiliyorum...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla