Canım Burcum senin söylediklerine katılıyorum .Bizde kuzumla ipek ongun okuyarak başlamıştık .İpek ongun sen nelere kadirsin.Sizler bizler yeni nesil eski nesil yok aslında birbirimizden farkımız ama bizler yaşadığımız sıkıntıları ensevdiklerimiz yaşamasın diye bazen onlarısınırlıyoruz aşırı korumacı yanımız onlara zara gelmesin diye biz zarar veriyoruz .Halbuki doğa bunu çok güzel başarıyor.Biz büyüklerin görevi çocuklarımıza her ne yaşarlarsa yaşasınlar onların yanın da olduğumuzu hissettirmektir.Bazen aşırıya kaçıp onların nehirlerinin yönünü tayin etmeyeçalşıyoruz ama sonuç genellikle ikitarafıda memnun etmiyor.Bizler kendi yolumuzu bulduğumuzda hatta da yapsak kendi hattalarımızın bedelini ödediğimiz zaman daha azacı veriyor .Başkalarının hattalarının bedelini ödemek daha da zor geliyor .
Ben çocuklarıma çok güveniyorum herne yaşarlarsa kendi istediklerini yaşasınlar.Kendi öz benliklerine olan saygılarını yitirmeden yaşadıkları her şeye bende saygı duyuyorum.Ben her zaman çocuklarımdan çok şey öğrendiğimi söylüyorum tabiki bakabilene özgü birşey .Görmek istemeyene ne söylesen boş.Biz ailelerin kapıları her zaman siz kuzucuklara açıktır siz biraz zorlayın denemekten vazgeçmeyin.her zaman bir giriş mutlaka vardır.Hiç birşey bulamazsanız bacadan girin.
Bende coştuğum için bana misafir olduğunuzda sizede bulaşıyor.Ben inanıyorum ki sende çok iyi bir anne olacaksın.Böyle kendinin farkında olan insanlar iyi anne baba oluyor.Keşke dediğim bir şey ben bu siteyle 20 yaşında tanışsaydım ama hiç birşey için geçdeğil kim tutar bizi hepimizin yolu açık olsun aydınlık ve umut dolsun.