Yalnız bir eksiklik vardı, kendime güvenim oluşuyordu ancak geçmişi bırakamıyordum, hatırlayıp sinirlendiğim o kadar çok şey vardı ki… İşte tam o sırada hayatımdeğişti.com ile tanıştım. Ego ve özellikle suçluluk duyguları mp3lerini dinlemeye başlayalı beri etkiler kısmında yazıldığı gibi geçmişte yaşadığım kötü olaylar ne kadar ufak olurlarsa olsun rüyalarıma girmeye, birdenbire aklıma gelmeye başladı. Teker teker, sabırla bıraktım onları. İşte beni şaşırtan en büyük şey, küçük kırgınlıklar, kızgınlıklar, suçluluk hissedilen şeyler bittikten sonra asıl büyük olanların ve bilinçaltıma gömülenlerin ortaya çıkmaya başlaması. Rüyalarımın ve hatırladıklarımın etkisiyle yavaş yavaş geri gitmeye başladım, liseye, ortaokula, ilkokula.
Ne tesadüftür ki, mp3lerle tanışmadan önce yakın arkadaşlarım olarak gördüğüm birkaç kişiyle iletişimimizi kesmiştik. Eskiyi hatırlayıp sinirlenmek yerine, onları affettim ve bıraktım.
Ailemle tam 7 senedir üzerinde hiç konuşmadığımız ve benim üzerime çok etkisi olan bir olayın konusunu annem, tam 7 sene sonra, dünden önceki gün (öylesine!) açtı. Geriye gidişime o kadar uyumluydu ki annemin zamanlaması! Hep içimde düşündüğüm bir konuydu ve aramızda hiç konuşulmamıştı. Bunun üzerine çok sarsıldım ve ancak kendimi toparlayabiliyorum, şimdiye dek kısmen affedebildim ve umarım tamamen affetmeyi başarabileceğim. Biliyorum ki bunu da aşabilirsem, bırakabilirsem, en geriye gideceğim ve sonra hafifleyeceğim.
Şimdiye dek arkadaşlıklarımı sürekli içime attığım kırgınlıklarımın bir anda patlaması sonucu bitirdim. Ancak artık bir şeyden rahatsız olduğumda hemen söyleyebiliyorum. Bir kişiyi kırdığımı hissettiğim zaman da, aman diyip geçmiyorum, onunla iletişime geçip özür dileyebiliyorum. Ancak o zaman rahatlayabiliyorum.
Off yazacak ne çok şey var! Düşünün bir de defterim var yazdığım yine de yetmiyor
ancak biraz ders çalışsam iyi olacak :D gerisini sonraya bırakırım artık. Bir şey yazamam diye düşünüyordum kompozisyon yazdım ama yine de kimbilir neleri atladım:D
Çok resmi bir dille yazdıysam kusuruma bakmayın okulda yazdırdıkları raporlardan oluyor böyle:D
Forumda birbirine destek olan, birbirlerine verdikleri cevaplarla, olumlu yazılarıyla sevgisini hissettiren herkese çok teşekkür ederim zira benim gibi 2 keredir forumlardan dışlanan bir insanın buraya içini dökebilmesini sağladınız çok teşekkür ederim
sevgiler herkese. Hepiniz tüm olumlu tüm güzel değişimleri yaşayın e mi:D