bir kaç gündür yazmıyorum tarihe altın harflerle kazıtacam kendimi
2 yada 3 gün oldu heralde
şu anki durumumdan bahsedeyim fena halde gribim ve boğazım çok yanıyor
(yazık bana)ama umrumda değil şu an için daha onemli konular var kafam tam çorba beyne aşırı yüklenme soz konusu çünkü ogünki kitap faslından başlayayım ogün koştura koştura iş yerinden çıkışta maaşım çektiğim gibi şehirdeki en büyük kitapçıya gittim gün boyu çok neşeliydim yeni kitap alacam diye ama benim istemem yetiyormu elimde 30 tane kitap ismi olan bir listeyle girdim kitapçıya kişisel gelişim kitaplarınız nerede acaba dedim gosterdiler buraya kadar herşey yolunda bakıyorum bakıyorum raflara aradığım hiç bir kitap yok kendimden şüphe duydum diyorum galiba yanlış goruyorum çağırdım gorevliyi ya birşey sorabilirmiyim evet dedi listeyi eline tutuşturdum ve ben bu kitapları istiyorum dedim hepsinimi dedi dedim evet mümkünse hepsini
maaşı kitaba yatırmakta kararlıyım adam 5 dk sonra elindeki listeyle geri dondu evet dedim malesef elimizde listede yer alan sadece 2 kitap var dedi adama oyle bir ne demişim ki adam 2 adım geri çekildi
sadece 2 tanemi dedim evet dedi iyi o zaman alayım ben onları dedim kitaplardan birini sevmedim bıraktım 1 ini aldım çıktım ama kitap almam lazım acilen ümitlerim suya düşmemeli hemen çozum dedim ve aklıma bütün şehirlerde bulunan kitap satışıda yapan bir süper market geldi direk oraya ama yağmur nasıl yağıyor umrumdamı hayır
(grip ordan yadigar)gittim ordada 2 adet kitap buldum aradıklarım olmasada en azından çekim yasası var içinde
kitapları aldım elimde kocaman bir liste ve 3 kitapla kaldım e dedim bari kendimi mutlu edeyim kendime bir fanusun içinde bir melek aldım ışıklı birşey karanlıkta süper gorunuyor direk eve kitapları incelemek lazım ben biraz abarttım inceliyeyim derken 1 kitap bitti
2.kitabıda sabah uykulu gozlerle hastaneye goturdum okuyacam ya inat ettim ama benim kafa çekim falan derken oldu curcuna bütün bilgiler kafamda fır donuyor onuda yapayım bunuda yapayım bak buda varmış siteye bakıyorum bir yandanda e-kitapları yazdırıyorum başka çozum yok
bir yandan onlar sitedeki yazılar diğer sitelerdeki yazılar derken kafam oldu davul
meditasyon hipnoz eft derken uçuşa geçecektim telkinler var birde ama ben duramıyorum takıldım bir kere bir yandan okuyorum bir yandan elimde defter notlar çıkarıyorum ne kadar çok eksik bilgi varmış bende
bir yandanda dersler cabası (bende nasıl bir beyin varsa dolup taşacak)ama ben herşeyi dağıtmadan toparlayamayanlardanım once kafam karışacak herşey birbirine girecek sonra 1 hafta düşünüp sentezleyip işime yarayanları alıp yaramayanları silmeyi planlıyorum
telkinler süper yarıyor uyurken ozellikle en etkili uyku ilacını geride bırakır iananılmaz rahatlıyorum
ve bir karar aldım hayalim güzel sanatların her hangi bir dalıyla uğraşmak bayılıyorum tasarıma ne yapayım dedim araştırma yaptım ve elimdeki imkanlarla ebru kursuna yazıldım daha sonra bunu farklı şekillerde geliştirecem inşallah çok büyük planlarım var
bugün sabaha gelince işe bir gittim problem çıkacak ya çıktı problem sonucunda haftaların yorgunluğu çekim falan derken tam 2 saat ağladım ve karar verdim ben işimden hoşnut değilim
ama çozum buldum ve çozum başka bir yere geçmekte ve büyük ihtimallede geçiyorum patronlarımla konuştum ya beni başka bir yere alın yada ben çıldırma noktasına gelecem aylardır cesaret edemediğim birşeydi
ve evet yanıtı geldi yakında yer değiştiriyorum daha yoğun olacak ama mutlu olacamağlamak iyi geldi yıkılmadım ayaktayım ağlasamda
ve 2 tane insandan darbe yedim iş yerinde asıl ağlatan konu buydu çozumu buldum hemen ama gozyaşıda doktum onlar son noktaydı aslında ama beni bu durum yormuyor insanlara güvenmiyorum beklediğim kişilerden gelmesi beni mutlu etti
beklmediklerimdende gelebilirdi(bundada olumlu bir yan buldum ya helal olsun bana)ve beni en sakinleştiren şeyi yaptım alışveriş kendime ciciler aldım ve çok mutluyum kilo verme telkinine başlamam şart oldu ama gobişim var acilen telkin lazım bu olaya el koymayada karar verdim tığ gibi olacam hedeflerime yavaş yavaş yaklaşıyorum..
bekle beni hayat ben geliyorum mutlu olmaya... sevgiyle kalın iyilik melekleri hep sizinle olsun...