Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2009, 08:53 PM   #13 (permalink)
Jelibonnn
Teğmen

Jelibonnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 23
13 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Jelibonnn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:))

Alıntı:
echoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne echosu geldi:)Ay sen çok mutlu yaşa emi,kahkaha attım okurken:)

ya sanrıcayla bana kalsa biz 50 sene gelemezdik bir yere;modelimizden kaynaklanan bir teknoloji özürümüzü var bizim.Biz anca aç kapa yapıyoruz pc leri:)Bizim organizatörümüz Jelibon;beni de o keşfetti:)

cadı cadı diyorsunuz,aklıma geldi.Geçen gün bir yerde okudum,söyleyecem söylecem unutuyorum size.Hani şu elinde süpürgesi olan hepimizin bildiği cadı modeli var ya,ondan alıp koyun evinize ya da ofislerinize diyordu;nazara/olumsuz enerjiye filan çok iyi geliyormuş.Ben bizim kızlara yılbaşı hediyesi olarak birer cadı biblosu almaya karar verdim:)

:)))))) Keşif delisiyim sormayın. Uçta kıyıda kalmış cins şeylerden tutun parlak ışıklara kadar herşeyi keşfetmeye meyilim var. Önce bir adet mucize keşfettim, sonra bi adet panda sonra da bir adet peri Kaçmayınnnnnn keşfedicem hepiniziiiii
Bazen kendimi Elmayra'ya benzetiyorum. Hani vardı ya böyle hayvancıkları sevgisiyle mıncıklamaktan deliye çeviren küçük çizgi kız. Ekledim fotosunu. Tavşanı bebek arabasına oturtup evcilik falan oynardı. Seni küçük tavşancık gel kaçma benden seni seviceeem diye kovalardı
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg elmayra.JPG (3.0 KB (Kilobyte), 69x kez indirilmiştir)
Jelibonnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla