Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU atakan bey size bu konuda bi tecrübemden bahsetmek istiyorum. fazla dınlemenın dıkkatı dagıtıcagı dırencı artırıcagını soyledınız. mesela ben yukarıda vahsettıgım sekılde bısuru telkının doga versıyonunu acıp aynı anda dınlıyorm ama bır gun erken kalkmam gerekmıstı ıste vızelerım vardı o sebeple bunlara ekstradan bı tane daha player actım.bu actıgım 14. yada 17. (tam hatırlamıyorum sayısını) vlc medıa player dı. ve repeat modunda erken uyanma telkını vardı. noramal de her actıgım medıa playerda oynatma lıstesı yapmadan bıtane telkını repat modunda koyarım. atıyorm 3 tane ego actım 2 tane kendıne guven 2 tane sosyallık artırı vb. toplam 7 tane vlc player acık aynı anda. ve aralarda sanıye farkı var. o gece erken uyanmayı 17 de bir oranla koydum ve 2 ego 1 erken uyanma seklınde de oynatmla lıstesı kurdum dıgerlerınde sadece te k parca repeat modundayken bu player da 3 tane vardı. sayıyı oranlarsak 17player ve 3 de bır olunca (oynatma lıstesınden dolayı) 51 de bır gıbı bı oran cıkmasına ragmen erken uyanma telkını aynı etkıyı gosterdı. soyle kı 2-3 saat uyuyup kalktım. normal de 7-8 saatı bulur uyumam. bu konuda gorusunuzu ve dıger arkadaslarımın goruslerını merak edıyorm=)))
__________________ BEN HAYATIMDA TAM DA OLMAK ISTEDIGIM KISIYIM!!!!!!!!! MUKEMMEL VE OLAGANUSTU..SENI SEVIYORUM TANRIM.. VE TESEKKUR EDERIM:))))))) MUKEMMEL OLAN HAYATIM VE TAMAMEN ARINMIŞŞ BI BILINCALTIM ICIN |