Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? 400 kişilik bi yurtta kalıyorum ama 2 3 hafta öncesine kadar herşeyimi yalnız yapardım. tanıdığım insanlar vardı ama hiçbiriyle samimi değildim merhaba - merhaba, o kadar. dinlemeye başladığımdan beri sürekli dalgalanmalar hissetdim vaz geçecekken dinlemekten, sonn anda kurtuldum bu düşünceden hemmde onlarca kez oldu bu 1 2 defa değil ama bırakmadım bırakmamda :) her neyse, son 2 gündür birileri beni bi'yerlere davet ediyorlar normalde o kadar çekingen imdirki kimmse benle konuşmaz ama şimmdi kavga ettiğim çocuk bile bana merhabalar nasılsın falan diyor, ne bileyim resmen açıkça farkediliyor değişim :) hatta net olarak tepki koyduğum, terslediğim birisi bir baktım beni bekliyor. 'canım sıkıldı da bir konuşalım senle' diyor bana. yemeğe önceden yalnız inerdim çoookk canım sıkılırrdı şimmdi mutlaka 2 3 kişi oluyoruz ve onlar beni almaya geliyorlar :)) özellikle artık herşeyi değiştirebileceğime inanıyorum. gerçektende başkalarını değiştirme yolu önnce kendinden geçiyormuşş :))) ettrafıma bakıyorumda yardıma ihtiyacı olann o kadarr çokk insan varrki. . söylüyorum bir site var bilinçaltıyla ilgili bi bakın oraya diye ama kendisine olan inancını yitirmiş. o haliyla mutlu olduğunu sanıyor. önemli olan inanmak, sonnrası kendiliğindenn geliyor. zaten iyi ce bi'toparlansam boy uzatma yada geçmeyi düşlüyorumm :)) sizleri seviyorumm kndinize iyi bakınn |