Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 12:43 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım)

Echoo sana desem ki ettiğin kadar çek, çok mu ağır konuşmuş olurum acaba?

Daha kahvemi içip ayılamadan kahkahalara boğdun beni, yaptığın pazar araştırması için ve zahmetin için çok teşekkür ederim. Lakin şöyle bir durum söz konusu; Redflowers kimliğimi bir yana bırakarak sana tamamen içten bir şekilde Belgin kimliğimle yazıyorum. Okurken kafamdan geçenler şu şekildeydi..

E tamam bunlar her yerde, hatta zibil gibi seç seç al, tuttuğuna da babadan kalamayan ama babamdan yadigar diye yutturabileceğin ata yüzüğünü tak parmağına, çak evlilik teklifini apışıp kalsın. Ben bunu zaten 1 kere yapmış bir insan olarak (yüzük hariç) bilinçaltımda ve üstümde evlilik teklifi alan melek yüzlü bir erkeğin (takıldım, yardım et) nasıl başka bir varlığa! dönüştüğüne şahit olmuş bir kişiliğim. Allah beterinden korusun.. varsa :)

Egosuna isim takıp onunla yarenlik eden zat-ı muhterem ben olduğumdan, benden daha çok konuşmasının kurdelesini de kendi elcağızlarımla kesmiş bulunuyorum. Gerçi takıntım olduğu söylenemez, ne evlilik ne bekarlık canavarıyım, ikisinin arasında (araf ta) kalmış bir bünyeyim. Bir yakının düğününde yanıma gelip 'hadi sıra sende, seni de görelim' diyen eski çok bilmiş komşuya, başka bir yakının cenaze evinde ki okumasında ben de yanına gidip 'hadi sıra sende, seni de görelim' diyen nazik kişiliğimi de yazacak kadar alçak gönüllüyüm.

Şimdi karşına çıkar da manavda, kitapçıda, sinemada (benim uğradığım üçgenler bunlar) manavda çıksaa derim ki istemeden-yalan söyleme isteyerek- ya sinemada çıkacak olan şöyle böyleyse? Ben arsızım biraz, yani hep denir ki 'birisini sev, olduğu gibi kabul et, değiştirmeye çalışma çünkü sen onu baştaaaan öyle sevdin' haklılıkları tartışılmaz. Ama benim elimde Matrix'in gemisi olsa, kaptanı ben olsam, bulunan aday da Neo koltuğuna otursa, ben o yüklenen disklerden(hani yüklüyorlardı ya, yok dövüş, yok bilmem ne) alsam elime onun beynine yüklesem ne istiyorsam, şöyle romantik ol, böyle çılgın dans et, böyle tango yap, ayaklarıma masaj yap, saçıma fön çek.. olma mı?

Yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere, evlenilecek erkek çok da benimle evlenebilecek cesareti olan kaç erkek var? Asıl soru bu sanırım..

Seni sevgiyle kucaklarım.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla