Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 04:46 PM   #3 (permalink)
Jelibonnn
Teğmen

Jelibonnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 23
13 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Jelibonnn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım)

Ahahahahhhh süpersiniz bayanlar. Ben evliliğin tam da köşesinden dönmüş, yalnızlık bunalımlarıyla uzun süre boğuşmuş ve tekrar kılıcını kalkanını kuşanarak sahalara dönmüş birisi olarak olumlamaları rehber edinmeyi tercih ediyorum zira aylardır gelip giden yok :P
Evlilik, koca hadi o da olmadı diyelim aynı yastığa baş koyulabilecek bilimum evcil hayvandan ziyade şu sıralar beynimde "çocuk istiyorum" çığlıkları tavan yapmış durumda. Acil çözümler üretelim lütfen :)))))) Bir elin nesi var iki elin sesi var iken biz elele verip bi çare bulabiliriz belki değil mi?
Hayatarına birilerini sokmayı başarabilmiş arkadaşlarımın çoğu bana dışardan bakıldığında öyle bir izlenim yaratıyorsun ki yanına yaklaşmak cesaret ister dediler. Yalannnnn tamamiyle yalannnnn :) Benim ruhum bu kadar yalnızlıktan bunalmışken dışardan bakıldığında gözlerim veya yürürken adımlarım nasıl olur da "yaklaşmayın bana" dermiş gibi davranır bunu aklım almıyor doğrusu. Valla çok bakılmayacak bir tip de değilim. Gayet iyi huylu da sayılabilirim doğrusu... Ne istediğim konusunda mı net değilim acaba? Ne dersiniz?

Sevgiyle kucaklıyorummm...
Jelibonnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla