Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
bugünüm yine dalgalanmalarla geçti. . bunaldım aldım palto mu çıktım dışarı hızlı hızlı sannki atlılar kovalıyormuş gibi yürüdüm. . etrafa sinirle neffret le baktım. . iğrendim hepsinden. beyazıt meydanı na kadar yürüdüm. sonnra iğrendiğim insanların, neffret ettiklerimin yüzlerine baktım ve pişman oldum. . pişman oldum. . çünnkü suçluydum. . benn nefret edilmek istemiyorsam nefret etmemeliyim. benn yalnız olmak istemiyorsam yalnız bırakmamalıyım. ben muttlu olmak istiyorsam mutsuz etmemeliyim. eğer benn hak etmediğimi düşünüyorsam herkese hak ettiği gibi davranmalıyım. . günlüğümün ilk sayfasını açıp okudum ve şaşırdım. . bunları benn mi yazmışım yaa dedim. . biliriz hepimiz kendi yazdıklarımızı okuyunca inanamayacağımızı ama okuyun ca sanki bilmezmiş iz gibi şaşırırız. . neden bilmem, hem kendimde hem başkalarında rastladım ama bilmemek daha iyi bunun nedenini. bilince işin sırrı kaçıyor. her neyse, şaşırdım ve ben bu değilim dedim. benn bu değilimm. . evet, ben bu değilim. . şimmdi gidiyorum ve yukarıdan olumlamaları yazdırtıyorum bu gece onları yapmaya başlıyorum. . veee iyi bir haber daha: artık hissedebiliyorum başkalarını değiştirebileceğimi içimde. . sanırım bu kendimi değiştirebildiğimin işareti. nasılsa kendini değiştirmeyen başkalarını değiştiremez değillmi. . sizleri seviyorum, yaşamayı seviyorum, Rabb'imi seviyorum, hayatı seviyorum, kaldırım taşlarını seviyorum, dürekli kopan internet bağlantısını seviyorum, iki parmakla yazı yazmayı seviyorum, geleceğimi hayal etmeyi seviyorum ders çalışmayı seviyorum. çiçekleri seviyorumm. . bu arada yurdun bahçesinde gül yetiştirmeye karar verdimm onu da seveceğimm seviyorummda sizzleri de seviyorumm. . hepp umut la kalınn. . Kendinize ippp iyi bakınn |
Senin gibi tatlı ve iyi kalpli birinin kalbinde (özellikle durup dururken)nefrete
yer olmayacağını düşünmüştüm. Ama sonradan nefretin hoş birşey olmadığını anlamışsın. muhtemelen bu tekrarlıycaktır. sevdiğini ve sevildiğini unutma. yüzünü sevgiye ve mutluluğa dön. sevgiler...