14-12-2009, 05:57 PM
|
#24 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: domates:( Alıntı: yu_rin Nickli Üyeden Alıntı
Canım çok güzel tarif etmişsin tıpkı yazdıkların gibi..Bende başladım telkinleri dinlemeye,senin adına çok sevindim ne kadar güzel aşabilmişsin bu durumu.. inş.bende dediğin gibi kurtulurum.birde telkinleri nekadar dinledin günde kaçdefa ayrıntılarıda paylaşırsan sevinirim.
Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.aynen senin içinde geçerli olsun.sevgiler.. | teşekkür ederim hayatım. Sana şöyle söyliyim foruma ilk üye olduğumda bir hafta sonra sunumum olacaktı ve çok kötü hissediyordum kendimi. ego güven güçlendirici telkini hafta sonu iki gün boyunca 8-9 saat kadar dinlemiştim sanırım. Hafta içi yurtta olduğum için dinleme şansım yoktu vardı muhakkak ama ben düşünememiştim. O zamanlar herhangi bir suçluluk duygum olmadığını düşündüğüm için suçluluk telkinini dinlemiyordum. Sunuma çıktığımda çok heyecanlandım ama bunu ben yaratmıştım artık böyle düşünüyorum uzun olmamasına rağmen kıpkırmızı olmuştum ve hemen bitirip çıkmak istedim. Sunumum bittiğinde arkadaşlarım infilak ediceksin sandık filan demişlerdi bana. bu kadar çok kızarmak beni utandırıyo ve daha çok kızarmama neden oluyordu. Sadece yüzüm filan değil boynum filanda kızarıyordu ve bu bölgelerde aşırı yanma hissediyordum. Daha sonra kızarmamın utancımın bazı suçluluk duygularımdan kaynaklandığını düşünmeye başladım ne olduğunu bilmiyordum ama böyle olmalıydı suçluluk telkinini dinlemeye başladım ego güven güçlendirici telkini fazla dinlemiyordum aslında ikisini bir arada dinlemek gerekiyor ama ben genellikle yurtta oluyordum ve tlfla dinleyebiliyordum mp3 çalarım yoktu tlfumuda devamlı şarj edemediğim için en sevdiğim telkini devamlı dinlemeye başladım suçluluk telkininin klasik versiyonunu çok sevdiğim için onu devamlı dinlemeye başladım daha sonra insanlarla daha kolay iletişim kurabildiğimi konuşmaktan utanmadığımı farkettim ve kızarıcakmıyım acaba kızarıyomuyum kızardımmı diye düşünmeye başlamadığımı farkettim bazen kızardığımı hissettim etrafımdakilere sorduğumda hayır kızarmamışsın cevaplarını almaya başladım bu çok mutluluk vericiydi. bu problemi suçluluk telkini sayesinde aştığıma inanıyorum ama biraz güven sorunum var hala ego güven güçlendirici telkini düzenli dinlemediğim için o nedenle sana suçluluk telkinini (zaten önerileni bu) ego güven güçlendirici telkinle beraber düzenli olarak dinlemeni öneriyorum 2 hafta boyunca 8 saat kadar dinle yok ben o kadar dinleyemem diyorsan aklına geldiğinde müsait olduğunda dinle sonrasında listene başka telkinleri ekleyebilirsin. Yüz kızarması problemini en kısa sürede aşacağına inanıyorum. Sevgiler |
| |