Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 09:43 PM   #17 (permalink)
echoo
Teğmen

echoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
echoo will become famous soon enoughechoo will become famous soon enough
Standart Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım)

Alıntı:
sanrıca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı
Valla evlenme teklif edilecek erkekler nerede bulunur bilemiyorum ama bu soruyu "evlenme teklif edilecek kadınlar nerede bulunur?" sorusuyla değiştirdiğimiz zaman da pek iç açıcı bir durum göremiyorum doğrusu... Birçok kadın evlenilecek erkek yok diye dert yanıyor,elbette doğru olabilir,ama biz erkekler de evlenilecek kadın yok diye dert yanıyoruz birbirimize...
Bir de şu Vatan'da yazan Dilek Önder diye bir köşeci var,her yazısının konusu mutlaka seks veya ilişkiler temalı...yazılarında habire "danalar" deyip erkeklere geçiriyor,kendisine ultra vaziyette gıcığım,böyle medeniyetsiz yazmanın sonunda bir erkek de çıkıp kadınların erkekler tarafından kötü bulunan yönlerini "inekler" diye isim takarak yazsa çok terbiyesizce olmaz mı yani?

taabi adam haklı:)) Ben de okuyorum o "danalar" şeysini sevgili arkadaşım:)) aama o hakikaten bunları yapan adamlara diyor..haa ben ise kendi sevdiceğime diyorum bak..ali nazik yeni ismi bu:))isim anası da echomm..Biz işin gırgırındayız ayy ne desek şimdi..
Ben bu kısmı hep bizm cadılar okur die öle yazdıydım:)) echoooooooo bişi dee yaaaa
Benim ömrüşüm sana bişi demekle bitecek de,sen dediklerimi duymuyorsun ben napimmm:)
Askım de,hayatım de,canım de,sevgilim de,birtanem de,diyecek şey çok:):)
echoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla