Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 09:50 PM   #20 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım)

Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence belki de her iki cins için de genelleme yapmamak gerekiyor,çünkü ben de sizin erkekler için söylediğiniz değişken,duygusuz ve tutarsız vb saptamalarınız aynen tanıdığım kadınların çoğu için söyleyebilirim,yani gönül ilişkileri sözkonusu olduğunda her iki tarafta da benzer tavırlar çok var... Aşkın yerini çoktan sahte ilişkilerin ve ideolojik seks isteğinin aldığı bir ortamda yaşıyoruz... Belki hala bir kadın için gerçek aşkı yaşayabileceği bir erkek veya bir erkek için gerçek aşkı yaşayabileceği bir kadın vardır...Ama mevcut durumda bu çok zor görünüyor değil mi? İşin doğrusu gerçek aşk ve evlenilecek kişiyi bulmak için insanın çekim yasasını kullanması da sanki işin tabiatına aykırı gibiymiş geliyor bana...
Çekim yasası zaten her konuda bana ters gelmiştir. aslında söylediklerinizde haklısınız. günümüzde insanlar tamamen sahte olduklarından kimin ne olduğu anlaşılmıyor. bu arada öyle olan duygusuz tutarsız bayanlar gördüğünüzü söylemişsiniz. bayanların yaptıkları şeyler tamamiyle partnerini taklit etmekten öteye geçmiyor. örneğin çok duyarlı ve duygulu bir insan olan ben, sevdiğim kişi bana duyarsız ve duygusuzca davrandığında öyle bir tavır takınıyorum ki bir daha bunu yapmaya kalkışamıyor. benim yaptığım sadece bir rol. ve karşımdakine dersini vermek için rolümü de çok güzel oynarım. bir bayanın duygusuz olması gibi birşey söz konusu bile değil. bu yüzden sizin gördüğünüz tutarsız ve duygusuz bir bayan değil sadece bir rol...