Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 10:02 PM   #3 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen!

Alıntı:
astroerol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar, ben Karamanda yaşayan 28 yaşında kendine her yönden bakan hoş biriyim. Son zamanlarda hayatımda huzur ve güzellikler artık yerini hüzün ve acıya bırakmaya başlıyor. Bu siteyle daha dün gece tanıştım. Hemen hayatımda güzel değişikler oldu gibi yalanda atmak istemem doğrusu ama insanların hikayeleri ve olumlu kelimeler benimde sizlerin aranıza girmemde yararlı oldu. Şuan pcde suçluluk duygusu ve ego güçlendirici çalıyor. doğa versiyonlarını seçtim ki günümüzde malum doğadan eser yok bari sesleriyle yetineyim diye:) Aşk hayatımda çok kötü bir dönem yaşıyorum iş hayatı ee bildiğiniz gibi inişli çıkışlı dönemeçlerle dolu tamda ihtiyacım olduğu bir dönemde artık baştan aşağı yenilenmem yada değişmem gerekir gerçeğiyle başbaşa kaldım ve sizlerin yapmış olduğu bu çalışmalardan umut etmeye başladım.. Yalnız birde soru ekleyim bilinçaltı dediğimiz olay çok önemli bir konu geri dönüşleri pekde mümkün değil bildiğim kadarıyla bunları nasıl dinleyeceğimi yada ne kadar süre dinleyeceğimi kaçta ne telkin aynı anda dinlenebilir gibisinden yazıları okudum falat bunlar pek tatmin edici değil site yöneticilerinden şunu isteyebilir miyim biraz daha fazla ek bilgiye ihtiyacım olarak en azından yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum. Tşk ederim çalışmalarında başarılar diliyorum herkese....
Atakan bey gerekli bilgileri telkinlerle ilgili bölümde ayrıntısıyla verdi. bu telkin işine girmek istiyorsanız öncelikle orda yazılmış olan herşeyi okumalısınız. gerekli cevabı alırsınız. kolay gelsin. sevgiler....