14-12-2009, 10:15 PM
|
#4 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen! merhaba. öncelikle hoşgeldiniz. şimdiden mutlu paylaşımlar diliyorum. bilinçaltında geri dönüşler olmamış olsaydı herhangi bir değişim yapamaz ve bunu vaad edemezdik. kaldı ki bunu değiştirmesini biliyorsak geri dönüşü var demektir. telkinlerimiz ortalama 80 saat sürede etkilerini gösteriyor. günde 8 saat desek yaklaşık 10 gün sürede bitmekte. nacak devamlı 10 gün olması etkinin verimini arttıracaktır. yaklaşık 8 saati uykuda geçirdiğimizi varsayarsak gece uyku halinde dinlemek bir alternatiftir. telkinli mp3 lerimizi dinlerken isterseniz başka müziklerde dinleyebilirsiniz. ancak sesi telkinli mp3 ün sesini duyabileceğiniz seviyede dinlemeniz gerekmektedir. ilk başta suçluluk ve ego adlı telkinleri dinlenilmesi önerilmektedir. ben sitemizin yaklaşık 2 yıllık üyesiyim. ilk üye olduğum gün kü gibi, hala dinliyorum. olumlu etkilerini de hala alıyorum. 2 yıl uzun değilmi sorusu için ise kendi üzerimde bazı deneyler yapmaktayım. dinlemeyi bırakma konusuna gelince, kendiniz "evet, oldu" dediğiniz anda isterseniz bırakabilirsiniz.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |