Alıntı:
ijj10 Nickli Üyeden Alıntı
Heralde en küçüğünüz benim.7.Sınıfa gidiyorum.
Doğdum.Doğdumda şişmanmışım.Çok şirinmişim sık sık bakıyorum resimlerime birde şimdiki halim geliyor zayıflamış gözlerinin altı çökmüş mutsuz umutsuz.5.SINIFTA mı ne 4 te mi ne başım yarıldı okulda.saçımda genetik arkasında sarı bi renk var.psişik yeteneklerim var.EVET VAR.Diyeceksiniz ki yok herkesde eşit var indigoların olur sende indigo olamazsın gibi laflar var.Ben hergün dejavu hissi yaşıyorum en az 2 defa.Telepatik yeteneğim var telepati kurduğum kişi bir eşya bile tutsa meyve tutsa renk tutsa gözümü kapadığım an renk gözümün önüne geliyor ve doğru cavep oluyor 3 kere denedim hepsi doğru istisnasız.Ayrıca sakız çiğneyen bir çocuğa bakmış kalmışım bi an keşke benim olsa dedim kıskandım heralde çocuk anında sakızı düşürdü anında.Ve geceleri karanlıkta eşyaların gözleri ağızları oluşuyor.
Cinlerle telepatik irtibat kuruyorum.Aslında tırsıyom heralde biliyo onlarda.Rüyamda gördüm bikere tvde çıkmıştı "Muhammed" dedi saçma sapan hareketler yaptı bi halt anlamadım.Ama bikere uyuyodum yanıma birşeyin yattığını vücut uçlarını gördüm.Aklımda fişek gibi parladı "Görmedi hehe beni görmedi."Sanki bağırıyordu sevin içinde herhalde yeni öğreniyodu bu işleri.Ayrıca görünmez oldum bikere.Annemlerin yanından geçtim seslendim yavaşça duymadılar normal sesle konuştum duydular baktılar sonra. |
ilginç. görünmezlik saçma çünkü maddesel dünyada maddesel bir varlık olan insanın görünmemesi imkansız. ayrıca bu konularda biraz daha derinleşirsen sonun hayra alamet değil. karanlıkta cisimlerin gözleri ve ağızları olması bir tür halüsinasyon fazla düşünme bu konu üzerinde. insanlara bakıpta üzerinde bırakmış olduğun etki nazar olabilir. tabi inanan var inanmayan da var.başkasının aklından geçenleri sezgilerinle tahmin etmen kötü birşey değil. bunu geliştirmeye çalışmalısın. sevgiler....