centcim herzamanki gibi cok guzel ifade etmissin.senin yontemini de denicem her yigidin bir yogurt yemesi var.
Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar hayatımda iki nokta yapmaya devam etmekteyim açıkcası her zaman yapıyorum desem yalan olur zaten birçok güzellikleri yakalaya bildime veya mıknatıs misali çektimize inancım fazlaca artttı sanırım
neyse zor darda kaldığım anda aklıma gelirse uygulamaya devam etmekteyim
bir telefon beklemedeydim
istediğim o insanın aramasıydı
alacanı istemek baya zordur
neyse sadece düşündüm belli noktaları gözlerimle seçtim şimdiki halim ve telefon geldikten sonraki parayı elime alıp kahvemi yudumladığım halim şükredişim
toplam sure 1 dakika bile değildi
ne oldu şükür arkadaş aradı bankaya paranın yattını istediğm zaman alabileceğimi söyledi
bir başka olayımda oğlumun ders çalışmaamsıydı
gözümün önüne oğlumu getiridm ve içtenlikle isteklerimi sıraladım senin içinde zor olmayacaksa yardım et evladım dedim belki saçma gelir ama sonuca şaşrıdım
şu an haliniz ve olmasını istediniz hal onu bir hamur gibi karıştırın derin bir nefesle tamamlayın
oldu anda şükredip en sevdini z şeyi yaptınızı oh dedinizi hayal edin bu kadar basit
sağlığım konusunda da uygulamaları m oldu sonuçlar şükür harika
daha birçok olaylar var ama yazmaya zamanım elvermiyo
siteye bile az ugramaya başladım bu beni üzsede yapabileceğim bişey yok ama her fırsatta yazdıklarınızı takipteyim
sevgiyle kaldık |