15-12-2009, 12:41 PM
|
#12 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Teklif Ediyorum;Benimle Evlenirmisin?:)(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı: echoo Nickli Üyeden Alıntı
bi kere,bi kere,bii kereee evde kalan biz değilizzz,evde kalan bizi göremeyen erkekler,alla alaa yaa,onlar yaınlar dertlerine,bize ne kii:):)
tamam 30+ olabiliriz ama genciz,güzeliz,kültürlüyüz,fıkır fıkırız,şıkır şıkırız,iişte bu yüzden de nee uğradığını şaşırıyoo adamlar:)
ayriyeten o botox konusuna hiç girmeyelim,erkekler kadınlar daha meraklı o işlere,açtırmayın çenemi,falla bi ankette onun için yaparım,görürsünüz neler olacağını:):) | echoomuz canımız ciğerimiz böbreğimiz.(sakatatçı echooo) sen kızma, vallahi senin yazılarını okumaktam mahrum bırakırsam kendimi ve sevenlerini ne ederim ne ederim bilmiyorum ederim birşeyler ama üzülürüm,ağlamam, zıplarım hoplarım echoo yazı yaz bizle paylaş die.
gençsiniz evet (güzellk salonu sayesinde). ama sonuc önemli demi echoo valla +30 diyebilene ask olsun. hep böle echoo ve cinsi, size koca mı yokk sizi bulamayan yansın haline. fıstık gibi kültürlü bakımlı sıkır sıkır, fıkır fıkır echo ve dalgsı gelioo kacın oğlum kaçın. valla echoo, biraz yavas esin kuzum mazaallah savuruyorsunz kacırıyorsunz.
echoo yazılarını büyük bir keyifle okuyorum, sayfa hitinde sayemde artıyo her gün bakıyorum echo yazmıs mı die. iyi ki geldiniz be echoo, sağolsun o sizi büyücü die suclayan mahluklardan, bak ne iyilik ettiler gördün müü. seni kızdırdılar üzdüler belki ama bak biz böle de mutluyuz demi echoo.
sevgiyle kal echoo.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. |
| |