Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 08:02 PM   #43 (permalink)
darkdays
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

uzun süredirgünlüğüme yazmıyordum çünkü herşey çok monotondu yazacak birşey bulamıyordum ta ki bu güne kadar ..benden hoşlanan bi çocukla ilk buluşmamazı yaptık bugün nasıl heycanlıydım anlatamam kendime güvenemiyordum ne knouşçaktım nasıl davrancaktım bilemiyordum. kendimi nedense oldugundankötü gösterdim yada gerçek beni gördü çok utangaaç davrandım o konu açtıgında birşeyler anlatıordum sürekli o anda problem olmuyordu ama konu tükenince bitürlü ben konu açamıyordum aslnda birbirini tanımayan insanın biribre sorması gereken okadar sorular vardır düşnüyorum bulamaıyorum bu drum beni çok rahatsız etti. çocuk dior bana birazda sen sor aklına bişey gelmiyomu dedi tıkandım yani bu telkinleri ekim den beri dinliyorum ama böyle olmasını tahmin etmiyordum kendime daha güvenir olabilirdim. çok kararsız davrandım o ne sorsa sen bilirisn dedm .. ne düşündü bilemiyorum artık. inşallah benden uzaklaşmaz gururum kırılır :(
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla