Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 09:19 PM   #66 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HER GÜNE BİR SORU - Olumsuz duygular eylem çağrılarıdır./2

Alıntı:
Merto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merak!
Bu duygunun bir şeyi değiştirmek için mesaj sakladığını anlamak...

Duyguları "merak etmek" hareketli anlarda zor olabilir.

Eylem sinyalini kullanırken ve onlardan bir şeyler öğrenirken kendimize sorabileceğimiz sorular;

Tam şu anda gerçekten nasıl hissetmeyi istiyorum?

Bu durumu idare etmek ve bir çözüm bulmak için ne yapmaya istekliyim?

Ben bundan ne öğrenebilirim?
Demekki benim değiştirmem gereken çok fazla şey var çünkü o kadar meraklıyımki meraktan çatlıyorum ama merakımdan anlam çıkarmayı ve kendime soru sormayı hiç düşünmedim sanırım bu anlarda ne hissettiğime dikkat edersem farkındalığımı çoğaltabilirim. Ama mert abi duygularımı tanımlayamıyorum bi türlü ne hissediyorum diye çok merak ediyorum ama algılama kapasitem yetmiyomu ne anlamıyorum. Sadece merak etmek çözüm bulmak ve bir şeyler öğrenmek için yeterli değil üzerine düşünmem bendeki etkilerini tanımlayabilmeyi öğrenmem gerekiyor. Belki de sürece karşı direnme sebebim ne hissettiğimi tanımlayamamamdan kaynaklanıyor. ayrıca o sinir olduğum konuyla bu gün yine karşılaştım şimdi bu konudan ne öğrenebilirim onu düşünerek işe başlicam.