Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 09:47 PM   #6 (permalink)
zehranur
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zehranur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ?

Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ?
'merhaba arkadaşlar..
aslında bulunduğum hayat şartları ve çevreden ötürü yok denecek kadar az bir sosyal imkana sahibim...ancak internet veya alışveriş merkezleri aracılığıyla insanlarla diyaloğum olabiliyor..çekingenlik de buna eklenince dünyamın 1-2 kişi etrafında döndüğünü ve öyle döneceğini düşünüyordum..

neyse ben 2 haftadır bu telkini dinliyorum ve o süreç içinde sosyal imkanlarım çok çok kısıtlı olmasına rağmen hayatıma yeni insanlar yeni arkadaşlar çekiliyor..alışverişe çıktığımda insanlar varlığımı eskisinden daha çok farkediyor olmalı ki bana soru falan soruyorlar "saatiniz kaç acaba" gibilerinden yada "şunu hiç kullandınız mı fiyatı nedir" gibilerinden...eskiden böyle şeylere pek tanık olmazdım...

internette de popülaritem arttı..benimle arkadaş olan kişiler kendi arkadaşlarına benden bahsediyorlar ve onların da ilgisini çekiyorum ve benimle arkadaş olmak istiyorlar....ve özel bir çaba göstermiyorum sadece olduğum gibi doğal davranıyorum....yani birisinin yanına gidip onunla konuşma girişiminde bulunmuyorum...ama tam aksine insanlar bana doğru çekiliyorlar sanki...

bu telkin sosyal korkuyu yokettiği gibi hiç çaba göstermeden hayatımıza daha fazla kişinin girmesini çekiyor galiba...ben sadece kişisel güvensizlikten doğan sosyal korkuyu çekingenliği yokediyor sanıyordum... '

Hangi telkinleri dinlediini yazar mısın?
zehranur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla