Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 10:20 PM   #82 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

merhabalarr günlükcümm canımcıımm hemeeenn başlıyorum anlatı ya: artık ön sıralarda oturuyorum. . ilk oturduğummda bi görseydin beniii)) titriyorum sağa sola bakıyorum korkak bi tavuk gibi ;) sonnra yanıma biri geldi onunla konuşduk derken yendim o titremeyi falan ;;))) şimdi arkadan öne geldim yavaş yavaş derse katılmaya da başlıcamm!! bide sıra arkdaşımm varr güleç yüzlü biri sağolsun herşeye gülüyo bennde ona katılıyorumm iyi oluyo yaa )) bide dün akşam bi bakdım listeye 12 telkin eklemişimm )) sonnra sildim hepsini sadece ego-suçluluk (yeni versiyon) ekledimm 2 hafta boyu onları dinlicem İnşallahh )) gülücük koyamıyorum gelişmiş e basarsam bağlantı gidecek gibi geliyor o yüzden :) kullanıyorumm )) ee si mutluyumm, insanları mutlu etmek için herşeyimi vermeye hazırımm. . bugün gül fidesi sordum çiçekci ye diğer ay gelir dedi. . ama pes etmek yoookk o gül benim aşşkımm olucakk )) Sizleri seviyorum Allah'a emanet sinizz. . haa bide şu an dimmdik oturuyorum bilg. başında. boynum eğik değill. . Eee ne demişş: BAŞIN ÖNE EĞİLMESİİİNN!! Kalın sağlıcakkla ;;)))