Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 07:12 PM   #58 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ

Arkadaşlar, benim uyguladığım bir yöntem var. Elbette bir şeyi içimizde biriktirmektense ağlayıp rahatlamak çok iyidir ama ben ufak şeylerden dolayı çok kolay ağlayabilen bir insanım ve genellikle kendimize acıdığımız için ağlıyoruz. Ben aklıma bir şey geldiğinde eğer ağlayasım geliyorsa ya da ağlamaya başlıyorsam, aklıma hemen kendime acıdığım için ağladığım geliyor ve o anda duruyor ağlamam. Çünkü bunun dış faktörlerden değil, kendi istemem sonucunda hayatıma çektiğim şeylerden kaynaklandığını hatırlıyorum. Bu düşünceyle anında kesilen ağlamalara "gereksiz" ağlamalar diyorum ben:) Eğer "şu kişi bana şöyle davrandı, şu kişi bana şöyle bir şey söyledi" diye kendinizi üzerek ağlamaya başlayacak olursanız, kendinize acıdığınızı fark edin, bunları hayatınıza sizin çektiğinizi düşünmeyi deneyin, bana çok yararı oldu:)
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla