Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 12:50 AM   #1330 (permalink)
ComRad3
Teğmen

Tesekkür: 81
67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ComRad3 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum-
iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum-

benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım...

neyse 2330 a az kaldı.

hatalı yazmışım düzelttim.
Alıntı:
SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..
Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor
MuminOKAN ın mesajında da görüldüğü gibi önce iki noktayı yapıyor sonra da bahçeye bakıyor.yani artık unut gitsin de gerçekleştiğinde iki noktanı hatırlarsın demek yanlış olur bence.çünkü MuminOKAN iki noktayı yapmış ve ardından da gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmiş.
ComRad3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla